Om os

Undertegnede og mit hold af dedikerede og engagerede medarbejdere fører alt fra små til nogle landets største og mest profilerede sager indenfor vores felt med gode resultater til følge – til glæde for klienterne.

Samtidig har vi en særlig ekspertise inden for de arbejdsområder vi beskæftiger os med, hvorfor du som klient altid vil være sikret den mest optimale håndtering af din sag.
Vi har valgt få arbejdsområder som speciale – til gengæld mener vores klienter, at vi er blandt landets bedste til det vi laver.

Vores mål er at være tilgængelig når klienterne har brug for det.
Begrebet ”sædvanlig arbejdstid” findes ikke i vores verden, hvorfor du altid kan ringe til os, når behovet for advokatbistand måtte opstå.
Vi møder altid vores klienter i øjenhøjde og vi prioriterer ALLE vores sager højt og forsøger dagligt at leve op til den tillid som vore klienter skænker os ved at lade os varetage deres sager.
Højt fagligt niveau, grundighed og at være serviceminded er vores varemærke og vi gør dagligt vores ypperste for at leve op til de krav vores klienter og vi selv stiller til os.

Velkommen om bord hos et af Danmarks mest ambitiøse og engagerede advokatfirmaer.

Nima Nabipour

Advokat (L)