Sag om grove anklager fra ekskæreste

Sag om grove anklager fra ekskæreste

Advokat Nima Nabipour repræsenterede klienten i denne langstrakte sag, hvor en ihærdig indsats for at få yderligere materiale frem i sagen og en grundig forberedelse var medvirkende til at klienten blev frifundet.

Svindelsag vedrørende 117 mio. kr.

Svindelsag vedrørende 117 mio. kr.

Advokat Nima Nabipour repræsenterer Britta Nielsen, der er tiltalt for svindel i Socialstyrelsen for 117 mio. kr.
Sagen er én af nyere tids mest opsigtsvækkende og omtalte sager i såvel dansk som international presse.

Danmarks største kokain-sag

Danmarks største kokain-sag

Advokat Nima Nabipour repræsenterede én af de tiltalte i det, der af pressen er døbt som Danmarks største kokain-sag.
Syv tiltalte sad varetægtsfængslet i omkring 1 år, og blev alle, efter en langstrakt retssag pure frifundet for at have forsøgt at sætte sig i besiddelse af 310 kg kokain.

Danmarks største hash-sag

Danmarks største hash-sag

Advokat Nima Nabipour repræsenterer én af de dømte i det, der af pressen er døbt som Danmarkshistoriens største hash-sag.
Sagen verserer pt. ved Højesteret, hvor der skal tages stilling til om sagen, grundet anklagemyndighedens mulige påvirkning af vidner, skal starte forfra ved byretten.

Telia-sagen

Telia-sagen

Advokat Nima Nabipours klient var tiltalt for over 100 forhold i denne opsigtsvækkende sag om tidligere medarbejdere hos Telia, som var tiltalt for at have begået bedrageri mv. over en længere periode. Sagen strakte sig over adskillige dage i retten, og endte med at klienten blev frifundet for langt størstedelen af forholdene og således slap for at skulle i fængsel.

Kokkedal-voldtægterne

Kokkedal-voldtægterne

Advokat Nima Nabipour repræsenterede én af de varetægtsfængslede i sagen om påståede gruppevoldtægter overfor flere unge piger i Kokkedal.
Efter en aktiv forsvarerindsats i forbindelse med afhøringerne af de unge piger, besluttede anklagemyndigheden at løslade alle de fængslede, og opgive sagen mod samtlige sigtede.

Bilka-sagen

Bilka-sagen

Advokat Nima Nabipour repræsenterede den unge mand, der blev bortvist fra sin arbejdsplads for at have deltaget i en Facebookdebat. Klienten fik i denne meget omtalte sag medhold i, at der var tale om en uberettiget bortvisning, ligesom den unge mand på landsdækkende tv fik en undskyldning fra Dansk Supermarked A/S og blev tilbudt sit job tilbage.

Vallensbæk-knivstikkeriet

Vallensbæk-knivstikkeriet

Advokat Nima Nabipours klient blev, som den eneste af syv tiltalte, frifundet i sagen om grov vold mod flere personer under anvendelse af knive og slagvåben. Overfaldet mentes at have tilknytning til bandemiljøet og skete ved højlys dag, hvor flere videokameraer filmede hele episoden.

Drabsforsøg på Bornholm

Drabsforsøg på Bornholm

Advokat Nima Nabipour repræsenterede én af de to unge mænd, der var tiltalt for drabsforsøg på Bornholm, ved at have stukket en mand ned, hvorefter denne var i manifest livsfare.
Begge de tiltalte blev frifundet for drabsforsøg, og alene dømt for grov vold.